Malem Minggu Neng Ngarep Komputer


Advertisement
Karepe arep metu sore mau, bareng tak pikir-pikir maneh koq malah males. Yo mendingan ndomblong wae neng ngarep komputer mbukak-mbukak Facebook, karo golek-golek konco, sopo ngerti ono cewek sing nyantol.. :D.

Pas arep nulis blog koq malah males banget, karepe arep nyidakke tulisan sing wingi ning gandheng malem Minggu mending nyantai ndisik wae lah, dadine yo gur nulis-nulis sak karepe.

Konco-konco kabeh sesuk dino Minggu acarane podho neng endi iki? Arep jalan-jalan po piye? minimal yo nyang mall lah, mosok dino Minggu neng ngomah wae, refreshing no, ojo gur mikir kerjaan wae, mengko stress lho...

Yo wis lah, poro konco kabeh, cukup sak mene ndisik lehku nulis, tenimbangane mengko malah tambah nyasar-nyasar ora genah tulisane, tambah bingung le moco kan? Buat yang non Jawa, mohon maap, soalnya lagi pengin corat-coret dalam bahasa daerah.. :D

Advertisement

{ 1 Comments... read them below or add one }

Sukadi Brotoadmojo said...

Sesuk aku ora duwe rencana nengendi-endi Mas, kepingin neng mall lha wong nggonaku ora ono mall he.he...
wis, sing penting prei, nyantai nengomah....

Post a Comment